Man börjar undra…

Bryr sig sportchefer och överhuvuden sig över huvud taget om allsvenskan? Lagrell kan ju knappt stava till det i alla fall, vet han ens vilka som leder? Eler bryr han sig bara om pengarna i hans egen ficka?

Idag såldes Mohamed Bangura. Nu kan supportrar till alla lag säga sin åsikt om Bangura, och om jag ska börja så säger jag att han är bland den bästa jag sett i allsvenskan sen… ja, jag såg aldrig Zlatan i allsvenskan så jag vet inte vad jag ska säga. Han kunde förändra matcher helt, slog passar som ingen annan men dribblade och sköt minst lika bra. Veckor innan det så såldes Tetteh Bangura, allsvenskans mest effektiva målskytt och var då även skytteliga ledare. Serieledarna Helsingborg har tappat sitt anfallspar, de som hade skjutit upp dom i serieledning. Nu sitter de på en bänk i Tyskland och en håla i Holland. Elfsborg sålde Deni Avdic direkt efter att folk utanför Borås fick reda på vem det var, Emir Bajrami försvann innan han ens hälsat. Det finns massor av andra exempel, Toivonen, Källström Wiland och så vidare. Det är inte så att en spelare drar, en spelare blir såld av klubben han spelar i.

Nu för tiden så känns det som att spelare hämtas upp i Allsvenskan bara för att sedan säljas dyrt, för pengarna köper man in nya talanger som stannar i en säsong och sedan säljs dyrt, då har man massa pengar! Då köper man fler talanger och en utbränd spelare, sen säljs allihop! Pengarna man får då bygger man en ny arena för som ändå inte fylls till hälften och vips si försvinner alla pengar, då står man där med en tom arena för inga vill se ett lag som har dåliga spelare.

Det är ingen slump att vi har olika vinnare varje år och att vi aldrig kommer till Champions League.

Hur länge stannar Pekalski, Richardinho och Wilton måntro?