AGERA

En spelare kan bli avstängd för att han gör något dumt på planen. Men domare går alltid fria. Det har hänt förut och idag hände det igen, den mest överskattade patetiska domarn Martin ‘Mora’ Hansson körde sitt egna race.

De säger att domare är den est utsatta på planen, och att Martin Hansson är den mest utsatta domaren. Men när en domare är så ofantligt värdelös som Hansson faktiskt är, vad händer då? Ingenting! I Allsvenskan har vi medioker ledning, svaga sponsorer, dåliga planer och värdelösa domare. Den som inte ser att det här är tröjdragning borde byta ut linserna, alla på arenan såg, inte Martin Hansson.

Jag har sagt det förut men säger det igen, varför kan spelare bli avstängda när det bryter mot reglerna men inte domare? Domaren avgör matcher och ligan. Martin Hansson kanske bara hatar AIK och allt annat som har med svensk fotboll att göra, att blunda för 3 straffar och plussa på 6 minuter i en 1 – 0 och ”inte höra” 5 knallskott som 17000 andra hörde?  Martin Hansson kanske bara hatar AIK och allt annat som har med svensk fotboll att göra.

Och svenska medier tyckte synd om honom efter att han bara fick hålla upp skylten i VM. Jag tror dock inte SvFF/Disciplinnämnden har stake att stänga av honom.